|
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Κωστας Κορινθος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανές θαλάσσης Δημοσιεύτηκε: Τρί 08 Νοέμ 2011, 11:30 |
|
Εγγραφή: Τρί 22 Μαρ 2011, 14:50 Δημοσιεύσεις: 1356 Τοποθεσία: Ισθμια-Κορινθος
|
_______________________________________________________________ Οσο ψαρευεις μαθενεις.
|
|
Κορυφή |
|
|
Google
|
|
|
|
|
zografop
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανές θαλάσσης Δημοσιεύτηκε: Τρί 08 Νοέμ 2011, 13:25 |
|
Εγγραφή: Δευτ 07 Νοέμ 2011, 01:45 Δημοσιεύσεις: 59 Τοποθεσία: Βόλος
|
Κωστας Κορινθος έγραψε: Καλησπέρα Κώστα, και εγώ νομίζω πως με την 5αρα θα πηγαίνει πολύ γρήγορα για φύλακα που εγω κάνω με 0,5-0,8 μίλια. Ακόμη και στη συρτή βυθού που πάω με 2,5-3 μιλια καλυμένος νομίζω θα είμαι με τα 4HP, συνήθως αυτάτα 2 ψαρέματα κάνω... Τώρα αν στη συρτή αφρού έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα...τι να πω, θα πηγαίνω με την κύρια την 30αρα
_______________________________________________________________ Εδώ είμαστε όλοι για να μάθουμε......
|
|
Κορυφή |
|
|
Κωστας Κορινθος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανές θαλάσσης Δημοσιεύτηκε: Τρί 08 Νοέμ 2011, 13:34 |
|
|
Γιαννη θα σε σιμβουλευα να κανεις κατι. Βρες απο κανενα φιλο κανενα μικρο για να δοκιμασεις και μετα αγοραζεις. Εμεις μπορει να τα βλεπουμε με το δικο μας ματι και με την εμπειρια που εχουμε στα σκαφη μας,αλλα σκαφος με σκαφος εχουνε μεγαλες διαφορες.
_______________________________________________________________ Οσο ψαρευεις μαθενεις.
|
|
Κορυφή |
|
|
zografop
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανές θαλάσσης Δημοσιεύτηκε: Τρί 08 Νοέμ 2011, 13:45 |
|
|
Κωστας Κορινθος έγραψε: Γιαννη θα σε σιμβουλευα να κανεις κατι. Βρες απο κανενα φιλο κανενα μικρο για να δοκιμασεις και μετα αγοραζεις. Εμεις μπορει να τα βλεπουμε με το δικο μας ματι και με την εμπειρια που εχουμε στα σκαφη μας,αλλα σκαφος με σκαφος εχουνε μεγαλες διαφορες. Έχω δοκιμάσει πάνω το suzuki 6hp αλλά εκείνο την πήγαινε γρήγορα(απαγορευτικά για φύλακα) και για αυτό είπα να πέσω κατα 2 άλογα, μάλλον θα κάνω αυτό που μου προτείνεις θα δοκιμάσω και την 4αρα και την 5αρα να δω ποια με καλύπτει καλύτερα...Κρίμα ειναι γιατί καινούρια θα την πάρω και η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα....
_______________________________________________________________ Εδώ είμαστε όλοι για να μάθουμε......
|
|
Κορυφή |
|
|
Κωστας Κορινθος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανές θαλάσσης Δημοσιεύτηκε: Τρί 08 Νοέμ 2011, 14:00 |
|
|
zografop έγραψε: Κωστας Κορινθος έγραψε: Γιαννη θα σε σιμβουλευα να κανεις κατι. Βρες απο κανενα φιλο κανενα μικρο για να δοκιμασεις και μετα αγοραζεις. Εμεις μπορει να τα βλεπουμε με το δικο μας ματι και με την εμπειρια που εχουμε στα σκαφη μας,αλλα σκαφος με σκαφος εχουνε μεγαλες διαφορες. Έχω δοκιμάσει πάνω το suzuki 6hp αλλά εκείνο την πήγαινε γρήγορα(απαγορευτικά για φύλακα) και για αυτό είπα να πέσω κατα 2 άλογα, μάλλον θα κάνω αυτό που μου προτείνεις θα δοκιμάσω και την 4αρα και την 5αρα να δω ποια με καλύπτει καλύτερα...Κρίμα ειναι γιατί καινούρια θα την πάρω και η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα.... δεν υπαρχει αλλη λυση!! Γιαννη δεν αγοραζουμε βαση τιμης αλλα αγοραζουμε αυτο που πραγματικα μας κανει.
|
|
Κορυφή |
|
|
zografop
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανές θαλάσσης Δημοσιεύτηκε: Τρί 08 Νοέμ 2011, 14:14 |
|
|
Κωστας Κορινθος έγραψε: zografop έγραψε: Κωστας Κορινθος έγραψε: Γιαννη θα σε σιμβουλευα να κανεις κατι. Βρες απο κανενα φιλο κανενα μικρο για να δοκιμασεις και μετα αγοραζεις. Εμεις μπορει να τα βλεπουμε με το δικο μας ματι και με την εμπειρια που εχουμε στα σκαφη μας,αλλα σκαφος με σκαφος εχουνε μεγαλες διαφορες. Έχω δοκιμάσει πάνω το suzuki 6hp αλλά εκείνο την πήγαινε γρήγορα(απαγορευτικά για φύλακα) και για αυτό είπα να πέσω κατα 2 άλογα, μάλλον θα κάνω αυτό που μου προτείνεις θα δοκιμάσω και την 4αρα και την 5αρα να δω ποια με καλύπτει καλύτερα...Κρίμα ειναι γιατί καινούρια θα την πάρω και η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα.... δεν υπαρχει αλλη λυση!! Γιαννη δεν αγοραζουμε βαση τιμης αλλα αγοραζουμε αυτο που πραγματικα μας κανει. Έχεις απόλυτο δίκαιο, ένα εργαλείο που σου μισοκάνει την δουλειά σου είναι πρακτικά άχρηστο!!!! 'Η θάλασσα δεν θέλει φτώχεια που λένε και οι παππούδες στο χωριό μου
|
|
Κορυφή |
|
|
zografop
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανές θαλάσσης Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2011, 15:10 |
|
|
Πρόσφατα έμαθα από φίλο πως υπάρχει τρόπος να οδηγείς τόσο την βοηθητική όσο και την κύρια μηχανή της βάρκας με το ίδιο τιμόνι και μάλιστα από ότι μου είπε δεν είναι και πολύ ακριβό.....τέλος με το τέντωμα Έχει ακούσει κανένας τίποτα για αυτό και αν ναι ποια τα πλεονεκτήματα του και ποια τα μειονεκτήματα????
|
|
Κορυφή |
|
|
Κωστας Κορινθος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανές θαλάσσης Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2011, 15:17 |
|
|
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
|
|
Κορυφή |
|
|
zografop
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανές θαλάσσης Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2011, 15:26 |
|
|
Να σαι καλά Κώστα δεν φαντάζεσαι από τι κόπο με βγάζεις Με το γκάζι τι γίνεται το αφήνεις πάνω στην μικρή και από εκεί το ρυθμίζεις??
|
|
Κορυφή |
|
|
Κωστας Κορινθος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανές θαλάσσης Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2011, 18:43 |
|
|
Μπορεις να βαλεις χειριστηριο αλλα......δεν αξιζει τον κοπο και τα χρηματα που θα δωσεις!!
|
|
Κορυφή |
|
|
Μέλη σε σύνδεση |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|
|