|
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Κωστας Κορινθος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προετοιμασία σκάφους για την καλοκαιρινή εξόρμηση Δημοσιεύτηκε: Πέμ 24 Μάιος 2012, 20:42 |
|
Εγγραφή: Τρί 22 Μαρ 2011, 14:50 Δημοσιεύσεις: 1356 Τοποθεσία: Ισθμια-Κορινθος
|
_______________________________________________________________ Οσο ψαρευεις μαθενεις.
|
|
Κορυφή |
|
|
Google
|
|
|
|
|
pireotis Manolis
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προετοιμασία σκάφους για την καλοκαιρινή εξόρμηση Δημοσιεύτηκε: Πέμ 24 Μάιος 2012, 21:09 |
|
Εγγραφή: Τετ 23 Μαρ 2011, 13:45 Δημοσιεύσεις: 704 Τοποθεσία: Πειραιας-Σαλαμινα
|
_______________________________________________________________ Μη μου τους κύκλους τάραττε
|
|
Κορυφή |
|
|
Κωστας Κορινθος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προετοιμασία σκάφους για την καλοκαιρινή εξόρμηση Δημοσιεύτηκε: Παρ 25 Μάιος 2012, 09:24 |
|
|
_______________________________________________________________ Οσο ψαρευεις μαθενεις.
|
|
Κορυφή |
|
|
ΜΑΝΩΛΗΣ
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προετοιμασία σκάφους για την καλοκαιρινή εξόρμηση Δημοσιεύτηκε: Παρ 25 Μάιος 2012, 14:26 |
|
Εγγραφή: Τετ 06 Απρ 2011, 20:36 Δημοσιεύσεις: 1014 Τοποθεσία: περιστερι
|
Κωστας Κορινθος έγραψε: βρε εσυ εχεις δικιο απλα ποιος σε ακουει με την εμπειρία που εχω μεσα απο την δουλεια μου μπορώ να πω οτι ο κωστας εχει δίκιο . δεν αξιζει να γινουν τσιγκουνιες των 50 100 ευρω σε ενα μηχανημα που μας προσφέρει τοσα και για το λογο του αληθες δλδ ο κορινθιος μου εταξε οτι θα μου κανει δωρο το σερβις , κουστακι μου και εγω σε
_______________________________________________________________ ο καλυτερος γιατρος ειναι το ψαρεμα !
|
|
Κορυφή |
|
|
Κωστας Κορινθος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προετοιμασία σκάφους για την καλοκαιρινή εξόρμηση Δημοσιεύτηκε: Παρ 25 Μάιος 2012, 16:53 |
|
|
|
|
Κορυφή |
|
|
jojo(stratos)
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προετοιμασία σκάφους για την καλοκαιρινή εξόρμηση Δημοσιεύτηκε: Παρ 25 Μάιος 2012, 19:34 |
|
Εγγραφή: Πέμ 31 Μαρ 2011, 16:02 Δημοσιεύσεις: 322 Τοποθεσία: Nεα Ιωνία
|
Κώστα.......ξέρεις εαν η Yamaha έχει εργοστασιακό ματόχαντρο ????
_______________________________________________________________ Μη μου τους κύκλους τάρατε!!!
|
|
Κορυφή |
|
|
pireotis Manolis
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προετοιμασία σκάφους για την καλοκαιρινή εξόρμηση Δημοσιεύτηκε: Παρ 25 Μάιος 2012, 19:39 |
|
Εγγραφή: Τετ 23 Μαρ 2011, 13:45 Δημοσιεύσεις: 704 Τοποθεσία: Πειραιας-Σαλαμινα
|
Κωστας Κορινθος έγραψε: Κωστα την ερώτηση μου την έκανα και περίμενα να ακούσω την γνώμη σου την οποία πέρνω πάντοτε σοβαρά.
_______________________________________________________________ Μη μου τους κύκλους τάραττε
|
|
Κορυφή |
|
|
Κωστας Κορινθος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προετοιμασία σκάφους για την καλοκαιρινή εξόρμηση Δημοσιεύτηκε: Παρ 25 Μάιος 2012, 20:27 |
|
|
|
|
Κορυφή |
|
|
jojo(stratos)
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προετοιμασία σκάφους για την καλοκαιρινή εξόρμηση Δημοσιεύτηκε: Σάβ 26 Μάιος 2012, 09:02 |
|
Εγγραφή: Πέμ 31 Μαρ 2011, 16:02 Δημοσιεύσεις: 322 Τοποθεσία: Nεα Ιωνία
|
Κωστας Κορινθος έγραψε: Ευτυχώς !!!!! τώρα ηρέμησα !!!! Δεν θέλω να βάλω ημιτασιόν και μετά να έχω προβλήματα .
_______________________________________________________________ Μη μου τους κύκλους τάρατε!!!
|
|
Κορυφή |
|
|
Κωστας Κορινθος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προετοιμασία σκάφους για την καλοκαιρινή εξόρμηση Δημοσιεύτηκε: Σάβ 26 Μάιος 2012, 12:21 |
|
|
|
|
Κορυφή |
|
|
Μέλη σε σύνδεση |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|
|