|
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΜΑΝΩΛΗΣ
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βυθόμετρα Δημοσιεύτηκε: Δευτ 14 Μάιος 2012, 20:10 |
|
Εγγραφή: Τετ 06 Απρ 2011, 20:36 Δημοσιεύσεις: 1014 Τοποθεσία: περιστερι
|
[quote="pankyr"]θελω να φτιαξω ενα τρoφοδοτικο για να μπορω να δουλευω το βυθομετρο στο σπιτι (garmin 421)ξερει κανεις ποσα αμπερ θα πρεπει να ειναι?[/quote
γιατί δεν βάζεις μια μπαταρία επαναφορτιζόμενη yps .
αν παλι θέλεις να δοκιμάσεις και κάνει εχω τροφοδοτικό 13.8 volt μπορώ να στο δανεισω να κανεις την δοκιμή σου ......
_______________________________________________________________ ο καλυτερος γιατρος ειναι το ψαρεμα !
|
|
Κορυφή |
|
|
Google
|
|
|
|
|
pankyr
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βυθόμετρα Δημοσιεύτηκε: Δευτ 14 Μάιος 2012, 21:23 |
|
|
μανολη το ξερω για τη μπαταρια αλλα θελω ενα τροφοδοτικο γενικης χρησεως για το εργαστηριο απλα δεν ξερω ποσο τι αναγκες σε ρευμα εχει το βυθομετρο..ευχαριστω παντως για τη προταση!
|
|
Κορυφή |
|
|
ΜΑΝΩΛΗΣ
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βυθόμετρα Δημοσιεύτηκε: Δευτ 14 Μάιος 2012, 22:21 |
|
|
μπορεις να κατέβεις μεχρι τον σταυριανο ηλεκτρονικό υλικό στο περιστερι η στον βενιερη , γύρο στα 50 ευρω πηρα ενα για το ραδιο του αυτοκίνητου που έβαλα στο μαγαζι .. .
_______________________________________________________________ ο καλυτερος γιατρος ειναι το ψαρεμα !
|
|
Κορυφή |
|
|
mitsem mike
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βυθόμετρα Δημοσιεύτηκε: Δευτ 14 Μάιος 2012, 22:30 |
|
|
Συντονιστής |
|
Εγγραφή: Δευτ 21 Μαρ 2011, 20:44 Δημοσιεύσεις: 959 Τοποθεσία: ΑΤΤΙΚΗ
|
pankyr έγραψε: μανολη το ξερω για τη μπαταρια αλλα θελω ενα τροφοδοτικο γενικης χρησεως για το εργαστηριο απλα δεν ξερω ποσο τι αναγκες σε ρευμα εχει το βυθομετρο..ευχαριστω παντως για τη προταση! εγω ελυσα τα προβληματα με το ρευμα με ενα booster. το περνω στην βαρκα και βαζω το βυθομετρο. το χρησιμοποιω και στο σπιτι, και βαζεις μπρος και κανα αμαξι που εμεινε.. http://www.praktiker.gr/Product/ekkinitis-einhell-bt-ps-1000-12v-17133?catNavId=148οσο πιο πολλα αμπερ τοσο μεγαλυτερη διαρκεια...
_______________________________________________________________ Κοιτάζω τα πουλάκια ψηλά στον ουρανό που πεταν αμεριμνα...και σκέφτομαι: αν μπορούσα κι εγω να πετάξω, ποιόν θα έχεζα πρώτο;
|
|
Κορυφή |
|
|
Θοδωρής
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βυθόμετρα Δημοσιεύτηκε: Τρί 15 Μάιος 2012, 11:48 |
|
|
Διαχειριστής |
|
Εγγραφή: Δευτ 21 Μαρ 2011, 14:56 Δημοσιεύσεις: 3328 Τοποθεσία: Περιστέρι - Αθήνα
|
pankyr έγραψε: θελω να φτιαξω ενα τρoφοδοτικο για να μπορω να δουλευω το βυθομετρο στο σπιτι (garmin 421)ξερει κανεις ποσα αμπερ θα πρεπει να ειναι? Παναγιωτη με 2 Α εισαι μια χαρα , με 3Α εισαι αρχοντας.
_______________________________________________________________ Ψαρέψτε γιατί χανόμαστε !!!!
|
|
Κορυφή |
|
|
walker sarantis
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βυθόμετρα Δημοσιεύτηκε: Πέμ 24 Μάιος 2012, 11:20 |
|
Εγγραφή: Σάβ 26 Μαρ 2011, 21:17 Δημοσιεύσεις: 180 Τοποθεσία: Σαλαμινα
|
Να ρωτησω και εγω ο ΑΨΑΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣ κατι???
Δηλαδη αν ενδιαφερομαι για καινουργιο βυθομετρο μεχρι 500-600 ευρω με ευκολο μενου (για αρχαριους), τι να εχω στο μυαλο μου?
Δεκτες ολες οι προτασεις. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ. ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
_______________________________________________________________ θα γυρισει ο τροχος θα γελασει και ο φτωχος
|
|
Κορυφή |
|
|
Θοδωρής
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βυθόμετρα Δημοσιεύτηκε: Πέμ 24 Μάιος 2012, 11:49 |
|
|
Διαχειριστής |
|
Εγγραφή: Δευτ 21 Μαρ 2011, 14:56 Δημοσιεύσεις: 3328 Τοποθεσία: Περιστέρι - Αθήνα
|
Σαράντη κοιτάς για σκέτο βυθόμετρο η να έχει και GPS ???
_______________________________________________________________ Ψαρέψτε γιατί χανόμαστε !!!!
|
|
Κορυφή |
|
|
ΜΑΝΩΛΗΣ
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βυθόμετρα Δημοσιεύτηκε: Πέμ 24 Μάιος 2012, 13:35 |
|
|
εχω βαλει τα δικα μου για πουλημα , βυθομετρο και gps 500 ΕΥΡΩ και τα δυο μαζι και μενου ελληνικοτατο
|
|
Κορυφή |
|
|
walker sarantis
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βυθόμετρα Δημοσιεύτηκε: Τρί 29 Μάιος 2012, 12:45 |
|
|
Θοδωρής έγραψε: Σαράντη κοιτάς για σκέτο βυθόμετρο η να έχει και GPS ??? ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ GPS!
_______________________________________________________________ θα γυρισει ο τροχος θα γελασει και ο φτωχος
|
|
Κορυφή |
|
|
walker sarantis
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βυθόμετρα Δημοσιεύτηκε: Τρί 29 Μάιος 2012, 12:47 |
|
|
ΜΑΝΩΛΗΣ έγραψε: εχω βαλει τα δικα μου για πουλημα , βυθομετρο και gps 500 ΕΥΡΩ και τα δυο μαζι και μενου ελληνικοτατο Μανωλη στειλε μου περισσοτερα στοιχεια αν εχεις τη καλωσυνη.Ευχαριστω εκ των προτερων.
|
|
Κορυφή |
|
|
Μέλη σε σύνδεση |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|
|