|
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΜΑΝΩΛΗΣ
|
Θέμα δημοσίευσης: Μηχανικά προβλήματα Δημοσιεύτηκε: Τρί 12 Απρ 2011, 17:42 |
|
Εγγραφή: Τετ 06 Απρ 2011, 20:36 Δημοσιεύσεις: 1014 Τοποθεσία: περιστερι
|
παιδια καλησπερα θελω τα φωτα σας
θελω να αλαξω βαλβολινες στο μοτερακι μου yamaha 25 4strok
ξερετε την ποιοτιτα και ποση ποσότητα παιρνει μεσα και τη βαλβολινες να παρω .
και ποσο περιπου κοστιζουν .
ευχαριστω προκαταβολικα !!
_______________________________________________________________ ο καλυτερος γιατρος ειναι το ψαρεμα !
|
|
Κορυφή |
|
|
Google
|
|
|
|
|
Θοδωρής
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανικά προβλήματα Δημοσιεύτηκε: Τρί 12 Απρ 2011, 18:04 |
|
|
Διαχειριστής |
|
Εγγραφή: Δευτ 21 Μαρ 2011, 14:56 Δημοσιεύσεις: 3328 Τοποθεσία: Περιστέρι - Αθήνα
|
Μανώλη θα πάρεις ένα κιλό βαλβολινη αυτήν που προτείνει ο κατασκευαστής , Και μαζί θα πάρεις και μια αντλία πλήρωσης έτσι ώστε να μην βασανιστείς να βάλεις την βαλβολινη μέσα στο πόδι... Μην κανείς κάνα λάθος και πάρεις Σωληνάρια... θα βασανιστείς τσάμπα !!!
_______________________________________________________________ Ψαρέψτε γιατί χανόμαστε !!!!
|
|
Κορυφή |
|
|
ΜΑΝΩΛΗΣ
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανικά προβλήματα Δημοσιεύτηκε: Τρί 12 Απρ 2011, 18:12 |
|
Εγγραφή: Τετ 06 Απρ 2011, 20:36 Δημοσιεύσεις: 1014 Τοποθεσία: περιστερι
|
πάνω απ όλα ευχαριστώ που άλλαξες το θέμα !!!!!
την αντλια που θα την προμηθευτο . η αν έχει κανείς να την ποστάρι να την δω , η να την δανειστώ
όσο για το κιλό θα το χρειαστώ γιατί έτσι και αλλιώς η μηχανές είναι δυο οπότε δεν θα πάει χαμένο
_______________________________________________________________ ο καλυτερος γιατρος ειναι το ψαρεμα !
|
|
Κορυφή |
|
|
fox (Αντώνης)
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανικά προβλήματα Δημοσιεύτηκε: Τρί 12 Απρ 2011, 18:36 |
|
Εγγραφή: Δευτ 04 Απρ 2011, 09:58 Δημοσιεύσεις: 230 Τοποθεσία: Καισαριανή
|
Μανώλη για photo σου έψαχνα , αλλά νομίζω ότι σου πέτυχα και τιμή !!! για ρίξε μια ματιά εδώ http://www.e-agros.gr/index.php?target= ... t_id=32097Όσο για βαλβολίνη εγώ βάζω της Quicksilver με τα σωληνάρια , αφού πρώτα χάλασα 4-5 για να πάρω το κολλάει
|
|
Θοδωρής
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανικά προβλήματα Δημοσιεύτηκε: Τρί 12 Απρ 2011, 18:55 |
|
|
Διαχειριστής |
|
Εγγραφή: Δευτ 21 Μαρ 2011, 14:56 Δημοσιεύσεις: 3328 Τοποθεσία: Περιστέρι - Αθήνα
|
_______________________________________________________________ Ψαρέψτε γιατί χανόμαστε !!!!
|
|
Κορυφή |
|
|
fox (Αντώνης)
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανικά προβλήματα Δημοσιεύτηκε: Τρί 12 Απρ 2011, 19:34 |
|
|
Θοδωρή καλό φαίνεται , το έχεις δοκιμάσει ;
|
|
Ομηρος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανικά προβλήματα Δημοσιεύτηκε: Τρί 12 Απρ 2011, 19:41 |
|
Εγγραφή: Κυρ 10 Απρ 2011, 18:13 Δημοσιεύσεις: 472 Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
|
|
Κορυφή |
|
|
fox (Αντώνης)
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανικά προβλήματα Δημοσιεύτηκε: Τρί 12 Απρ 2011, 19:47 |
|
|
σε ευχαριστώ Όμηρε
|
|
Θοδωρής
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανικά προβλήματα Δημοσιεύτηκε: Τρί 12 Απρ 2011, 20:53 |
|
|
Διαχειριστής |
|
|
fox (Αντώνης) έγραψε: Θοδωρή καλό φαίνεται , το έχεις δοκιμάσει ; Την πρωτη φορα δοκιμασα να βαλω με σωληναρια... Και τα πεταξα ολα στο δρομο , στα χερια μου , στα ρουχα μου.... Πήρα αυτό και σώθηκα, ούτε να πετάς υλικό , ούτε να γεμίζεις τον τόπο ούτε τίποτα !!! Μονο ρώτα αν ταιριάζει το πάσο στην μηχανή σου σε Mercury και σε Yamaha είναι οκ !!! το έχω δοκιμάσει
|
|
Κορυφή |
|
|
fox (Αντώνης)
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μηχανικά προβλήματα Δημοσιεύτηκε: Τρί 12 Απρ 2011, 21:02 |
|
|
o.k. Θοδωρή σε ευχαριστώ
|
|
Μέλη σε σύνδεση |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|
|