ΜΑΝΩΛΗΣ έγραψε:
εδω που πολυ σωστα εφερε στο φως ο κωστας το θεμα ............. φθηνο ανταλακτηκο
αυτα τα ανταλακτηκα τα παλια τα πουλανε κατα κανονα μαγαζια , τη μαγαζια ειναι αυτα ? τα ελεγχει κανεις ? η οσα πανε και οσα ερθουν . θα μου πεις τωρα ποιος εισαι εσυ ρε π@@@@δι που θα το πεις αυτο ?.
αλλα για σκεψου οτι το κλεφτρονι δεν θα ερθει στην πορτα σου να σου πει εεε φιλο εχω ενα μοτερ μηπως σε ενδιαφερει ?? σε μαγαζια απευθυνετε ο ενδιαφερομενος ειτε κλεφτης ειτε αγοραστης
στα μαγαζια με τη σαβουρα ( ανταλακτηκα ) ποιος πρεπει να κανει ελεγχο γνησιοτητας και προελευσεις , και γιατη να μην κανουν .
και οχι να εχουν ενα παραστατηκο αγορας απο πχ γερμανια και στην καβατζα εχουν τα καινουρια του πιτουρα που εχει χασει το μοτερακι του

Δε μίλησα για ανταλλακτικά εσκεμμένα.
Δεν μπορώ και είναι δύσκολο έως απίθανο να αποδειχθεί η προέλευση.
Και για να τοποθετηθώ.
Η δική μου μηχανή χάλασε.
Την αγοράζει ή την αφήνω σε κάποιον με ανταλλαγή την εργασία του για την τοποθέτηση νέας.
Τι θα την κάνει, σε επαγγελματία η ερώτηση.
Πάει ο τάδε και με ίδιο μοντέλο κάνει ένα εξάρτημα που στη δική μου είναι σε άριστη κατάσταση.
Το πουλάει και το τοποθετεί στου τάδε.
Τώρα ο τάδε τι πρέπει να πει, όχι και να το αγοράσει καινούργιο με τα διπλάσια λεφτά ή να κάνει τη δουλειά του.
Τι θα κάνατε εσείς.?????
Αν ήξερα το μηχανικό μου , θα το έπαιρνα – προσωπική άποψη – και τέλος καλά , όλα καλά. Και για μένα κέρδος και για το μηχανικό.
Όλοι ξέρουμε πρόσωπα και καταστάσεις , είτε από προσωπικές εμπειρίες είτε από ακούσματα φίλων και γενικά τρίτων.
Όλοι κάτι έχουμε ακούσει , άλλο αν ο ένας φοβάται , ο άλλος το σκέφτεται , ο τρίτος δε βαριέται σε μένα θα τύχει.
Παντού και πάντα υπήρχαν τα κυκλώματα , και όσο εμείς θα ψαχνόμαστε θα υπάρχουν.
Δεν αλλάζει τίποτα με τη Λιοσίων που είναι ένας κύριος κόμβος εύρεσης ανταλλακτικών οτιδήποτε αυτοκινήτων.
Όταν δίνει το δικαίωμα στον έμπορο να εκτελωνίζει scrap με το κιλό τα ανταλλακτικά, γιατί να μην υπάρχουν και τέτοια φαινόμενα.
Σήμερα όπως είμαστε πιστεύω ότι στις μηχανές δε παίζει κάτι τέτοιο.
Πιο πολύ μου πάει για συμβόλαια παρά για τυχαίες κλοπές.
Επειδή το όλο θέμα ξεφεύγει από το αρχικό σταματάω εδώ.
Ποιος φταίει………., ας το σκεφτούμε μόνοι μας…….., δεν φταίνε πάντα όλο οι άλλοι…..