|
|
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Θέμα ψαρευτικου περιεχομένου. Παρακαλώ αυτά τα θέματα να τα κρατάμε καθαρά έτσι ώστε τα μέλη να μπορούν να βρουν αποκλειστικά αυτό που περιγράφει το θέμα, με όσο το δυνατόν λιγότερα άσκοπα σχόλια. Ευχαριστώ για την κατανόηση σας !!!
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Makiscorfu
|
Θέμα δημοσίευσης: Νήμα για αρματωσια σε ζωντανό δόλωμα Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 13:20 |
|
|
Καλημέρα σε όλους,καλός σας βρήκα μια και είναι η πρώτη μου σύνδεση. Έχω μια ερώτηση. Έχω δει σε πολλά dvd και περιοδικά να χρησιμοποιούν ένα κόκκινο νήμα αρκετά χονδρο για την αρματωσια σε ζωντανό δόλωμα συνήθως για συρτη. Δεν μπορώ να το βρω όμως πουθενά θα μπορούσε κάποιος να μου πει πια εταιρία το έχει την μάρκα και την διάμετρο; Ευχαριστώ.
|
|
Κορυφή |
|
|
Google
|
|
|
|
|
Κωστας Κορινθος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νήμα για αρματωσια σε ζωντανό δόλωμα Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 13:44 |
|
Εγγραφή: Τρί 22 Μαρ 2011, 14:50 Δημοσιεύσεις: 1356 Τοποθεσία: Ισθμια-Κορινθος
|
Accurate 250 lbs.
_______________________________________________________________ Οσο ψαρευεις μαθενεις.
|
|
Κορυφή |
|
|
zografop
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νήμα για αρματωσια σε ζωντανό δόλωμα Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 15:15 |
|
Εγγραφή: Δευτ 07 Νοέμ 2011, 01:45 Δημοσιεύσεις: 59 Τοποθεσία: Βόλος
|
Καλησπέρα Μάκη, για τι ακριβώς συρτή το θέλεις και σε τι ψάρια στοχεύεις???? Από ότι κατάλαβα από αυτά που γράφεις το θέλεις για να φτιάξεις μόνο για την αρματωσιά του δολώματος και όχι για να γεμίσεις μηχανισμό
_______________________________________________________________ Εδώ είμαστε όλοι για να μάθουμε......
|
|
Κορυφή |
|
|
Makiscorfu
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νήμα για αρματωσια σε ζωντανό δόλωμα Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 15:30 |
|
|
zografop έγραψε: Καλησπέρα Μάκη, για τι ακριβώς συρτή το θέλεις και σε τι ψάρια στοχεύεις???? Από ότι κατάλαβα από αυτά που γράφεις το θέλεις για να φτιάξεις μόνο για την αρματωσιά του δολώματος και όχι για να γεμίσεις μηχανισμό Ακριβώς φίλε μου. Για την αρματωσια το θέλω για συναγριδες και μαύρα περισσότερο αλλά επειδή πρόσφατα μου έφαγαν δυο μαγιατικα στο φύλακα ποτέ δεν ξέρεις
|
|
Κορυφή |
|
|
Κωστας Κορινθος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νήμα για αρματωσια σε ζωντανό δόλωμα Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 15:59 |
|
|
Μπορεις να μου πεις τι θα κερδισεις βαζοντας νημα στην αρματωσια??
_______________________________________________________________ Οσο ψαρευεις μαθενεις.
|
|
Κορυφή |
|
|
mitsem mike
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νήμα για αρματωσια σε ζωντανό δόλωμα Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 17:44 |
|
|
Συντονιστής |
|
Εγγραφή: Δευτ 21 Μαρ 2011, 20:44 Δημοσιεύσεις: 959 Τοποθεσία: ΑΤΤΙΚΗ
|
Κωστας Κορινθος έγραψε: Μπορεις να μου πεις τι θα κερδισεις βαζοντας νημα στην αρματωσια?? αποφευγεις τα κοψιματα απο δοντια..
_______________________________________________________________ Κοιτάζω τα πουλάκια ψηλά στον ουρανό που πεταν αμεριμνα...και σκέφτομαι: αν μπορούσα κι εγω να πετάξω, ποιόν θα έχεζα πρώτο;
|
|
Κορυφή |
|
|
zografop
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νήμα για αρματωσια σε ζωντανό δόλωμα Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 17:45 |
|
Εγγραφή: Δευτ 07 Νοέμ 2011, 01:45 Δημοσιεύσεις: 59 Τοποθεσία: Βόλος
|
Αν κατάλαβα καλά κάτι τέτοιο θέλεις σύνδεσμος. Έχει πολλών ειδών τέτοια σχοινάκια, ανάλογα το πόσο βάρος σηκώνουν και το χρώμα.... Όμως θα συμφωνήσω με τον Κώστα, γιατί να βάλεις σχοινί στο φύλακα κάτι που θα είναι ορατό και στα ψάρια, τα οποία φημίζονται για την καχυποψία τους...Επίσης όσο και γερό να είναι το σχοινάκι αυτό, είναι ευαίσθητο στην επαφή με τα δόντια από στείρες, ροφούς, σφυρίδες και κόβεται εύκολα Δοκίμασε καλής ποιότητας διπλαρωμένη fluorocarbon θα σου πρότεινα
_______________________________________________________________ Εδώ είμαστε όλοι για να μάθουμε......
|
|
Κορυφή |
|
|
Makiscorfu
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νήμα για αρματωσια σε ζωντανό δόλωμα Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 19:24 |
|
|
Έχω φάει τρία τέσσερα κοψιματα απο συναγριδες σε διπλαρωμενο flurocarbon και είδα το συγκεκριμένο σε πολλά σάιτ και είπα να το δοκιμάσω. Όσο για την εμφάνιση πάνω στο καλαμάρι το κόκκινο δεν φαίνεται και σε αλλα δολωματα δίνει την αίσθηση του αίματος.
|
|
Κορυφή |
|
|
Makiscorfu
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νήμα για αρματωσια σε ζωντανό δόλωμα Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 19:28 |
|
|
zografop έγραψε: Αν κατάλαβα καλά κάτι τέτοιο θέλεις σύνδεσμος. Έχει πολλών ειδών τέτοια σχοινάκια, ανάλογα το πόσο βάρος σηκώνουν και το χρώμα.... Όμως θα συμφωνήσω με τον Κώστα, γιατί να βάλεις σχοινί στο φύλακα κάτι που θα είναι ορατό και στα ψάρια, τα οποία φημίζονται για την καχυποψία τους...Επίσης όσο και γερό να είναι το σχοινάκι αυτό, είναι ευαίσθητο στην επαφή με τα δόντια από στείρες, ροφούς, σφυρίδες και κόβεται εύκολα Δοκίμασε καλής ποιότητας διπλαρωμένη fluorocarbon θα σου πρότεινα Δεν βλέπω το χρωμα δυστυχώς.
|
|
Κορυφή |
|
|
Κωστας Κορινθος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νήμα για αρματωσια σε ζωντανό δόλωμα Δημοσιεύτηκε: Πέμ 12 Απρ 2012, 08:20 |
|
|
mitsem mike έγραψε: Κωστας Κορινθος έγραψε: Μπορεις να μου πεις τι θα κερδισεις βαζοντας νημα στην αρματωσια?? αποφευγεις τα κοψιματα απο δοντια.. Το νημα τριβετε πολυ ποιο ευκολα απο μια καλη μπετονια μικροτερης διαμετρου.
|
|
Κορυφή |
|
|
Μέλη σε σύνδεση |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|
|